Welkom op onze website.

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit.

Nieuw bij SportingFit Sport en/ of Ontspanningsmassage

Graag willen wij u jullie voorstellen aan Alma van der Kraan van Fes Fit en Soepel. Alma van der Kraan zal vanaf heden de Sportmassage en Ontspanningsmassage gaan verzorgen binnen Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit.

  Zelf doe ik veel aan sport, hierdoor kwam ik regelmatig in aanraking met spierpijn, blessures en massages. Dit is de aanleiding geweest waarom ik de opleiding tot sportmasseur en ontspanningsmassage  ben gaan volgen, en nu ook van start mag gaan binnen SportingFit.

Alma van der Kraan zal vanaf heden de Sportmassage en Ontspanningsmassage gaan verzorgen binnen SportingFit te Alblasserdam. De tijden van aanwezigheid van Alma van der Kraan zijn: Woensdagavond van 19:00 uur t/m 21:30 uur, en Zondagochtend van 9:30 uur t/m 12:30 uur. De gewenste massage naar eigen keuze, dag en tijdstip kan voor u ingeboekt worden aan de balie van SportingFit, zo bent u altijd verzekerd van een massage plaats bij SportingFit te Alblasserdam. Wij hopen ook u snel te mogen verwelkomen voor een massage bij SportingFit.

De prijzen van onze nieuwe Sportmassage en/ of Ontspanningsmassage :

Sportmassage 20 minuten € 20,00 euro.

Sportmassage 30 min € 22,50 euro.

Ontspanningsmassage € 22,50 euro.

Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans.
  Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen. De resultaten van het wetenschappelijk onderzoek zijn heel duidelijk; massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

 

Interesse in een Sport en/of Ontspanningsmassage klik dan hier om gelijk een afspraak te maken voor u massage.