Welkom op onze website.

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit.

Salsa Cursus 10 in september 2016 weer van start.

Vol trots kunnen wij u mededelen dat wij in september 2016 weer van start gaan met onze 10e Salsa cursus bij Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit te Alblasserdam.

De Salsa Cursus zal plaats vinden op de donderdagavond van 20:30 uur t/m 21:30 uur in onze groepslessenzaal bij SportingFit, De 10e Salsa cursus zal bestaan uit 10 Salsa lessen van 60 minuten per Salsa les.

Wilt u ook graag kennis maken met deze Latijns- Amerikaanse muziek en dans? Dit is dit uiteraard mogelijk met een ( eenmalige ) Gratis Proefles op donderdagavond in september 2016. ( Dit zal ook gelijk de 1e Salsa les zijn van de Salsa 5 Cursus ) De Salsa lessen worden in duo gedanst, dus neem je vriend, man of vriendin mee. Kunt u niemand vinden om mee te dansen, dan regelen wij uiteraard een danspartner voor u. Er zullen in onze nieuwe Salsa lessen verschillende dansstijlen gedanst gaan worden. U kunt zich na de Gratis Proefles gelijk inschrijven aan de balie voor de 10 Salsa Cursus ( 10 Salsa Lessen ) bij SportingFit. 

De Salsa Cursus zal verzorgd worden door Paulo & Klaartje en Jaap deze Salsa leraren geeft les in Cuban Style; Son, Rumba, Timba, Cubatón en Rueda. Paulo’s wijze van lesgeven is gericht op het individuele kunnen, de eigen stijl van bewegen, het contact met de partner. Daarnaast zet hij de muziek centraal en leert hij de deelnemers om de verschillende muzieksoorten en ritmes te herkennen. Dit wordt onderbouwd met veel aandacht voor de techniek van het Salsa dansen.

Paulo zijn filosofie is dat de leerling wordt begeleid naar dansen binnen zijn of haar mogelijkheden, maar met zoveel mogelijk vrijheid door het gebruik van aangereikte technieken. Veel meer plezier in het dansen is dan het resultaat!

 Wij gaan starten met de 10e Salsa cursus voor gevorderden op donderdagavond in september 2016 en Salsa voor beginners zal ook van start gaan in september 2016. Zorg dat ook u er bij bent! Proefles Gratis ( eenmalig )

 Meld u hier aan voor een Gratis en vrijblijvende Proefles # Kosten nieuwe Salsa Cursus 5: 10 lessen voor € 75,- euro p.p # Lestijd van de nieuwe Salsa lessen 60 minuten per Salsa les.