Welkom op onze website.

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit.

Ashtanga Yoga® bij SportingFit.

 Ashtanga Yoga is een vorm van Yoga die waarschijnlijk al vijfduizend jaar word beoefend en die in de vorige eeuw nieuw leven is ingeblazen. Het is een krachtige, dynamische vorm van Yoga, waarin een vaste reeks houdingen worden afgewisseld met vloeiende bewegingen op het ritme van de ademhaling. Ashtanga Yogo geeft kracht, souplesse en een heldere geest.

  In onze Ashtanga Yoga lessen worden alle houdingen verschillende niveaus aangeboden bij SportingFit. Deze nieuwe Ashtanga Yoga wordt verzorgt door Yoga Docent Hans de Vries, Hans de Vries richt zich ook op Personal Yoga Coaching, en geeft naast de Yoga les bij  SportingFit ook Yoga les in een Yoga studio te Rotterdam. Met de Yoga lessen van Hans de Vries, bent u  altijd verzekert van de hoogste kwaliteit Ashtanga Yoga.

 Hoe vind u de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning?

 Ashtanga Yoga bij sportingFit biedt de oplossing. Ashtanga Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht.

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De Ashtanga Yoga oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt.
Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en hernieuwde energie.

 Onze Ashtanga Yoga lessen zijn geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, iedereen die wil ontspannen en nieuwe energie nodig heeft. Vraag hier een Gratis Proefles aan, en ervaar ook deze nieuwe Ashtanga Yoga les. 

 

Ook u bent van harte welkom in voor een Gratis Proefles onze Ashtanga Yoga les bij SportingFit te Alblasserdam.